Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bieten zaden

Rode Bieten Chioggia

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Beta vulgaris
Een mooi Italiaans ras, ook wel Basano genoemd. Vooral geschikt voor de vroege teelt. Een rond, glad en lichtrood bietje, waarvan het fraaie vruchtvlees (wit met roze ringen) lekker zoet en zacht van smaak is. Rauw of beetgaar een prima product. Zaaien op een zonnige plek in goed bemeste grond. Als de plantjes 3 cm hoog zijn uitdunnen op ca. 10 cm. Chioggia is redelijk bewaarbaar.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Rode Bieten Chioggia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rode Bieten Chioggia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rode Bieten Chioggia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rode Bieten Chioggia voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bieten zaden
Specificaties
sku SL0355
Levertijd 1D
Planttype Groente
Kleur Rood  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Beta vulgaris