Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bieten zaden

Rode Bieten Bull´s Blood

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Beta vulgaris
Selectie uit het zeer oude Franse ras Rouge Crapaudine", die al uit 1840 stamt. Bull's Blood zorgt voor de donkerste purperrode bladkleur die er bestaat en ook de biet zelf is super donker met een heerlijk volle, ouderwets zoete smaak. Zaaien op een goed bemeste grond en niet te dik. Als de plantjes 3 cm hoog zijn uitdunnen op ca. 10 cm. Ook hier tijdig oogsten, anders worden ze te dik en te grof. Redelijk bewaarbaar."
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Rode Bieten Bull´s Blood is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rode Bieten Bull´s Blood kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rode Bieten Bull´s Blood kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rode Bieten Bull´s Blood voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bieten zaden
Specificaties
sku SL0380
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   augustus  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   oktober  
Planttype Groente
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Beta vulgaris