Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Kleur
Kleur
  • Kleur
Bloeimaand
Bloeimaand
  • Bloeimaand
Standplaats
Standplaats
  • Standplaats
Plantmaand
Plantmaand
  • Plantmaand
  • Toon meer
Potmaat
Potmaat
  • Potmaat
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Appelboom

Eenvoudig Appelboom kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Appelboom bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 2 van 2 Producten
Tonen 2 van 2 Producten

Appel Gala

Aantal per verpakking 1
€12,99
Latijnse naam Malus domestica - malus pumila

Solabiol Microsulfo Spuitzwavel 200 gr - SBM

Aantal per verpakking 1
€12,99
Latijnse naam Fungicide

Appelboom kopen online

Appelboom kopen online voor een lekker appeltje uit eigen tuin. Met de officiële benaming Malus domesticus of Malus pumila is Appelboom één van de populairste fruitbomen in Nederland. En dat is niet zo gek, want wat is er nu leuker dan een overheerlijke Gala, Braeburn en Golden Delicious te plukken in eigen tuin? Om deze zo lekker op te eten of te gebruiken voor een appeltaart of appelmoes. Geplant in de tuin is deze geliefde fruitboom een echte blikvanger. Met in het voorjaar fraaie bloesem, in de zomer een mooi vol groen bladerdak en in het najaar bladeren met prachtige herfsttinten, trekt deze boom ieders aandacht. In onze webshop kun je online verschillende soorten Appelboom kopen.

Appelboom planten

Als je een Appelboom gaat planten in de tuin, kies dan een mooi plekje in de zon. Appelbomen staan graag in de zon, al kan deze fruitboom ook wel wat schaduw hebben. Zorg wel dat de boom uit de wind staat. Om deze boom te planten, heb je een flink gat nodig. Spreid de wortels van de boom goed uit in het gat en zorg dat de ent van de boom zo'n 15 cm boven de grond uitsteekt. Zet op zo'n 20 cm van de geplante boom een paal en zet de boom daaraan vast met een rubberen band. Deze band zorgt ervoor dat deze boom alle ruimte krijgt om te groeien maar tegelijkertijd wel steun krijgt. Het beste moment om deze fruitboom te planten is tussen november en maart.

Appelboom snoeien

Voor een mooie vorm en een rijke oogst is het belangrijk om Appelboom twee keer per jaar te snoeien. Aan het eind van de winter snoei je de oude, dikke takken weg. In juni verwijder je de snel gegroeide takken die recht omhoog staan uit de boom.