Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaikalender

Zaaikalender Poster Frans

€9,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Calendario
In één oogopslag zien welke groenten en kruiden je kunt zaaien èn oogsten. Plus informatie over de groei en bloei van alle populaire tuinplanten van het seizoen. Een schitterend mooie poster en een ideaal cadeau voor tuinliefhebbers van alle leeftijden. Het formaat is van dien aard dat hij precies opgehangen kan worden aan een deur.

Wordt opgerold en veilig geleverd in een kartonnen posterkoker.

Formaat: A1
Papier: 250 grams, houtvrij gesatineerd (glanzend)
Enkelzijdig bedrukt
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Zaaikalender Poster Frans is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zaaikalender Poster Frans kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zaaikalender Poster Frans kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zaaikalender Poster Frans voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zaaikalender
Specificaties
sku POSTER-FR
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Geschenken
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Calendario