Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Strooikokers

Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel WILD - Maxi Pack Sluis Garden

€9,99 (Incl BTW €0,82)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hesperis, Malva, Dipsacus, Anethum, Borago

Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel WILD - Maxi Pack Sluis Garden is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel WILD - Maxi Pack Sluis Garden kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel WILD - Maxi Pack Sluis Garden kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel WILD - Maxi Pack Sluis Garden voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Creëer een fleurige en geurige bloemenweide in de tuin met de Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Wild. Een vrolijke bloementuin zorgt voor leven in de tuin en je kunt er de prachtigste bloemen plukken.

Met de Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Wild maak je een prachtige bloemenzee van eenjarige bloemen, meerjarige bloemen en kruiden. Met deze wilde weidebloemen kun je mooie borders maken of een pluktuin. Gezaaid op een mooi plekje in de zon toveren bloemensoorten als Hesperis, Malva, Dipsacus, Anethum, Borago, Nigella, Matthiola, Chrysanthemum, Papaver en anderen je tuin om tot een prachtige bloemenweide. Bijen en vlinders zijn er dol op én de bloemen zijn zeer geschikt als snijbloemen. Zo heb je binnen en buiten plezier van deze mooie wilde bloemen.

De Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Wild bevat ongeveer 100 gram aan zaden, waarmee je zo n 100 m2 bloementuin kunt creëren. Ideaal voor scholen, verenigingen en liefhebbers van de wilde bloementuin.

Inhoud: 100 gram
Toon alle Strooikokers
Specificaties
sku SL7330
Levertijd 1D
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Rood   Roze   Wit  
Produkt Geschenken Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hesperis, Malva, Dipsacus, Anethum, Borago