Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zonnebloem zaden

Zonnebloem Teddy Bear, lage dubbelbloemig (Helianthus)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 28
Latijnse naam Helianthus annuus

Zonnebloem Teddy Bear, lage dubbelbloemig (Helianthus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zonnebloem Teddy Bear, lage dubbelbloemig (Helianthus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zonnebloem Teddy Bear, lage dubbelbloemig (Helianthus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zonnebloem Teddy Bear, lage dubbelbloemig (Helianthus) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een bijzonder laag soort met extra goed gevulde, goudgele bloemen, bij kinderen populair om te pluizen. Geschikt voor borders en perken. Zaaien ter plekke of onder glas en dan verspenen en oppotten of ter plaatse planten. Denk om slakken, ze zijn gek op zonnebloemen. De gedroogde zaadhoofden met daarin de pitten, zijn een lekkernij voor de vogels. Hoogte: 50 cm.
Toon alle Zonnebloem zaden
Specificaties
sku SL5560
Levertijd 1D
Kleur Geel  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand april   mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Bloemen
Plantmaand onder Glas Maart April
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 28
Latijnse naam Helianthus annuus