Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zonnebloem zaden

Zonnebloem Sunspot, laag (Helianthus)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Helianthus annuus

Zonnebloem Sunspot, laag (Helianthus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zonnebloem Sunspot, laag (Helianthus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zonnebloem Sunspot, laag (Helianthus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zonnebloem Sunspot, laag (Helianthus) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een dwerg zonnebloem die een grote bloem vormt met een diameter van wel 30 cm. Ook geschikt voor de teelt in een grote pot of kuip. Zaaien ter plaatse en uitdunnen op ca. 30 cm afstand of zaaien en opkweken in potjes om vanaf half mei uit te planten. Zeer goed bestand tegen wind en regen. Ideaal om kinderen te leren tuinieren. Denk om slakken. Hoogte: 40cm.
Toon alle Zonnebloem zaden
Specificaties
sku SL5555
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni  
Plantmaand onder Glas Maart April
Planttype Groente
Produkt Moestuin zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Geel  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Helianthus annuus