Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zonnebloem zaden

Zonnebloem F1 Sunrich Orange (Helianthus)

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 16
Latijnse naam Helianthus annuus
Zeer populaire snijbloem bij de professionele tuinder. Sunrich Orange is uiteraard pollenvrij en een van de meest gewilde, bekendste en ook mooiste zonnebloem. Het is er één die lang goed blijft, een mooie kleur en goed volgroen blad heeft. De bloem is geeloranje. Uitermate geschikt voor achtergrondbeplanting, solitair of als snijbloem. Denk om slakken. De gedroogde zaden zijn een lekkernij voor de vogels. Hoogte: 140 cm.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Zonnebloem F1 Sunrich Orange (Helianthus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zonnebloem F1 Sunrich Orange (Helianthus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zonnebloem F1 Sunrich Orange (Helianthus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zonnebloem F1 Sunrich Orange (Helianthus) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zonnebloem zaden
Specificaties
sku SL5535
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Plantmaand april   mei   juni  
Plantmaand onder Glas Maart April
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Kleur Oranje  
Planthoogte
Aantal per verpakking 16
Latijnse naam Helianthus annuus