Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zonnebloem zaden

Zonnebloem F1 Kong

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 18
Latijnse naam Helianthus annuus
Een echte reuzen zonnebloem met veel en zeer grote bloemen dicht bij elkaar aan de top van elke steel, waarschijnlijk het hoogste soort dat u kunt kweken. Echt de "King Kong" onder de zonnebloemen. Perfect voor het houden van wedstrijden. Zaaien in de volle grond, maar voor sneller resultaat onder glas voorzaaien, verspenen en later uitplanten. Denk om de slakken! Hoogte: >400 cm.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Zonnebloem F1 Kong is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zonnebloem F1 Kong kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zonnebloem F1 Kong kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zonnebloem F1 Kong voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zonnebloem zaden
Specificaties
sku SL5515
Levertijd 1D
Planthoogte
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Plantmaand onder Glas Maart April
Kleur Geel  
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 18
Latijnse naam Helianthus annuus