Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zonnebloem zaden

Strobloem Dubbelbloemig gemengd

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 375
Latijnse naam Helichrysum bracteatum monstrosum
Meest gebruikt als droogbloem, doch ook geschikt als snijbloem. Voor de drogerij worden de bloemen, zowel geteeld voor de koppen als voor de takken. In het mengsel zitten veel verschillende kleuren. De bloemen voor ze volledig ontwikkeld zijn, afsnijden en ondersteboven in de schaduw te drogen hangen. Geschikt voor borders, perken en als achtergrondbeplanting.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Strobloem Dubbelbloemig gemengd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Strobloem Dubbelbloemig gemengd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Strobloem Dubbelbloemig gemengd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Strobloem Dubbelbloemig gemengd voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zonnebloem zaden
Specificaties
sku SL5565
Levertijd 1D
Plantmaand mei   juni  
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Kleur Gemengd  
Planthoogte
Planttype Bloemen
Plantmaand onder Glas April Mei
Bloeimaand juli   augustus   september  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 375
Latijnse naam Helichrysum bracteatum monstrosum