Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zinnia zaden

Zinnia Thumbelina mix - Zinnia Elegans

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Zinnia elegans
Zinnia Thumbelina mix - Zinnia Elegans. De Thumbelina is een extra laag mengsel dat prachtig uitkomt in potten. De kleine dubbele en semi-dubbele bloemen vormen een mooi en kleurrijk tapijt in je tuin. Zaai deze zinnia onder glas op warmte (22-25?C). Verspenen en later uitplanten of direct in de vollegrond op een zaaibed even laten groeien en vervolgens op de plaats van bestemming planten. Sluis Garden zaden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Zinnia Thumbelina mix - Zinnia Elegans is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zinnia Thumbelina mix - Zinnia Elegans kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zinnia Thumbelina mix - Zinnia Elegans kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zinnia Thumbelina mix - Zinnia Elegans voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zinnia zaden
Specificaties
sku SL8610
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype mix Bloemzaden Andere
Produkt zaden   Zomerbloeiers  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Gemengd  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Zinnia elegans