Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zinnia zaden

Zinnia Sombrero Zinnia Haageana

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 175
Latijnse naam Zinnia Haageana

Zinnia Sombrero Zinnia Haageana is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zinnia Sombrero Zinnia Haageana kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zinnia Sombrero Zinnia Haageana kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zinnia Sombrero Zinnia Haageana voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Zinnia Sombrero Zinnia Haageana. De Sombrero bevat prachtige gele bloemen met een opvallend bloedrood hart. Dat maakt deze zinnia ook een prima vlindertrekker. De Sombrero is voornamelijk enkelbloemig. Bij voorkeur direct in de vollegrond zaaien: Op een zaaibed even laten groeien en vervolgens op de plaats van bestemming planten. Of eventueel zaaien onder glas op warmte (22-25° C), verspenen en later uitplanten.
Toon alle Zinnia zaden
Specificaties
sku SL8620
Levertijd 1D
Kleur Geel   Rood  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas April Mei
Plantmaand mei   juni  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Bloemzaden Andere
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 175
Latijnse naam Zinnia Haageana