Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zinnia zaden
-34%

Zinnia Dahlia flowered Mix

Nu met 34% korting

€1,49 €0,99

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Zinnia elegans
Dahliabloemige Reuzen is waarschijnlijk wel de meest bekende en gewilde Zinnia en heeft veel uiteenlopende kleurschakeringen. Prachtig in de zomerse border en een echt feest op tafel in de vaas. Geschikt voor perken, borders en groepen. Zaaien onder glas op warmte (22-25ºC), verspenen en later uitplanten of direct in de vollegrond op zaaibed, even laten groeien en op plaats van bestemming planten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Zinnia Dahlia flowered Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zinnia Dahlia flowered Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zinnia Dahlia flowered Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zinnia Dahlia flowered Mix voor slechts € 0,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zinnia zaden
Specificaties
sku SL6385
Levertijd 1D
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planttype Bloemen
Kleur Gemengd  
Plantmaand mei   juni  
Plantmaand onder Glas April Mei
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Zinnia elegans