Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zinnia zaden

Zinnia Chrysanthemum mix

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Zinnia elegans
Heel aparte Zinnia met chrysanth-achtige dubbele en halfdubbele bloemen in felle zomerse tinten. Schitterend in de border en bovendien is het een heerlijke snijbloem. Geschikt voor perken, borders en groepen. Zaaien onder glas op warmte (22-25ºC), verspenen en later uitplanten of direct in de vollegrond op zaaibed, even laten groeien en op plaats van bestemming planten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Zinnia Chrysanthemum mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zinnia Chrysanthemum mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zinnia Chrysanthemum mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zinnia Chrysanthemum mix voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zinnia zaden
Specificaties
sku SL6380
Levertijd 1D
Plantmaand mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planttype Bloemen
Kleur Gemengd  
Plantmaand onder Glas April Mei
Planthoogte
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Zinnia elegans