Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Impatiens

Impatiens F2 Colour Cocktail

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Impatiens walleriana

Impatiens F2 Colour Cocktail is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Impatiens F2 Colour Cocktail kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Impatiens F2 Colour Cocktail kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Impatiens F2 Colour Cocktail voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een rijkbloeiende plant. Geschikt voor 'Hanging Baskets', potten, perken, balkons en rotstuinen. Groeit en bloeit het liefst in de schaduw. De plant heeft zachte succulente, roodachtige stengels en ovaal frisgroen blad. Bloeit van einde voorjaar tot einde herfst. Bij het zaaien de zaden zeer dun bedekken, is nl. een lichtkiemer. Verspenen als de plantjes ca. 3 cm groot zijn. Bloei na 6 weken."
Toon alle Impatiens
Specificaties
sku SL5600
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei  
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw  
Kleur Gemengd  
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Impatiens walleriana