Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Violen zaden

Viooltje Aalsmeer Giants, King Size - Viola Wittrockiana

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 110
Latijnse naam Viola x Wittrockiana
Viola Aalsmeer Giants - Viooltje. Rijkbloeiende mix van extra grootbloemige violen met een kleine donkere vlek in het hart van de bloem. De bloemen van de viooltjes zijn eetbaar. In principe zijn alle viooltjes tweejarig, maar de eenjarige cultuur is aan te raden: Vroeg in het voorjaar zaaien, eventueel onder koud glas, en verspenen of direct van het plantbed uitplanten op de plaats van bestemming. Sluis Garden zaden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Viooltje Aalsmeer Giants, King Size - Viola Wittrockiana is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Viooltje Aalsmeer Giants, King Size - Viola Wittrockiana kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Viooltje Aalsmeer Giants, King Size - Viola Wittrockiana kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Viooltje Aalsmeer Giants, King Size - Viola Wittrockiana voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Violen zaden
Specificaties
sku SL8595
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   augustus   september  
Bloeimaand april   mei   juni   juli   augustus   september  
Planttype mix Bloemzaden Andere
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Kleur Gemengd  
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 110
Latijnse naam Viola x Wittrockiana