Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Violen zaden

Viool Zwitserze Reuzen Zilverbruid

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 160
Latijnse naam Viola x wittrockiana

Viool Zwitserze Reuzen Zilverbruid is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Viool Zwitserze Reuzen Zilverbruid kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Viool Zwitserze Reuzen Zilverbruid kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Viool Zwitserze Reuzen Zilverbruid voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Zilverwit met paarsblauwe vlekken, het wit verkleurd later naar blauw. Een mooie grootbloemige viool. De bloemen van de viooltjes zijn eetbaar. In principe zijn alle viooltjes tweejarig, maar de eenjarige cultuur is aan te raden. Vroeg in het voorjaar zaaien, eventueel onder koud glas, verspenen of direct van het plantbed uitplanten op plaats van bestemming. Geel gearceerd is tweejarige teelt.
Toon alle Violen zaden
Specificaties
sku SL6355
Levertijd 1D
Bloeimaand april   mei   juni   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Plantmaand april   mei   augustus   september  
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Paars   Wit  
Aantal per verpakking 160
Latijnse naam Viola x wittrockiana