Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Violen zaden

Viool Helen Mount (Kleinbloemige bosviooltje)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 135
Latijnse naam Viola cornuta
Rijkbloeiende kleinbloemige viooltjes. De bloemetjes zijn geel met zwarte streepjes naar buiten met aan de uiteinden donker gevlekt. De bloemen van de viooltjes zijn eetbaar. In principe zijn alle viooltjes tweejarig, maar de eenjarige cultuur is aan te raden. Vroeg in het voorjaar zaaien, eventueel onder koud glas, verspenen of direct van het plantbed uitplanten op plaats van bestemming. Geel gearceerd is tweejarige teelt.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Viool Helen Mount (Kleinbloemige bosviooltje) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Viool Helen Mount (Kleinbloemige bosviooltje) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Viool Helen Mount (Kleinbloemige bosviooltje) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Viool Helen Mount (Kleinbloemige bosviooltje) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Violen zaden
Specificaties
sku SL6320
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei   juni   juli   augustus   september  
Plantmaand april   mei   augustus   september  
Planttype Bloemen
Kleur Geel  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 135
Latijnse naam Viola cornuta