Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Myosotis zaden

Vergeet-mij-niet (t.w.v. € 1,75)

€1,79
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Myosotis Scorpioides

Vergeet-mij-niet (t.w.v. € 1,75) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vergeet-mij-niet (t.w.v. € 1,75) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vergeet-mij-niet (t.w.v. € 1,75) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vergeet-mij-niet (t.w.v. € 1,75) voor slechts € 1,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Myosotis, beter bekend als vergeet-mij-nietjes, zijn romantisch en makkelijk te zaaien. De plantjes met bijzonder mooie felblauwe bloemetjes zien er lief uit, verspreid over de tuin. Vergeet-mij-nietjes zijn zelfzaaiend en het zijn ook ideale rotstuinplanten. Zeer populair als relatiegeschenk / relatiegeschenken!
Toon alle Myosotis zaden
Specificaties
sku ZZ-00001
Levertijd 4D
Kleur Blauw   Roze  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Myosotis Scorpioides