Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Myosotis zaden
-32%

Vergeet me niet Indigo Blue

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 595
Latijnse naam Myosotis sylvatica

Vergeet me niet Indigo Blue is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vergeet me niet Indigo Blue kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vergeet me niet Indigo Blue kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vergeet me niet Indigo Blue voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een echte voorjaarsbloeier. Vrolijkt de tuin al vroeg op en is een plant die vrijwel elke vrouw in de tuin wil hebben. Zaaien in de volle grond of op zaaibed. Dun uitzaaien en in de nazomer, als de planten groot genoeg zijn, uitplanten op plaats van bestemming. Hoe vroeger ze op de vaste plek kunnen doorgroeien (kleren krijgen), des te beter komen ze door de winter. Leuk in combinatie met bollen.
Toon alle Myosotis zaden
Specificaties
sku SL5855
Levertijd 1D
Plantmaand mei   juni   juli  
Standplaats volle zon  
Plantmaand onder Glas Mei April Juni
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Blauw  
Planttype Bloemen Bloemzaden
Bloeimaand mei   juni   juli  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 595
Latijnse naam Myosotis sylvatica