Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Verbena zaden

Verbena Ideal Florist mix

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 140
Latijnse naam Verbena hybrida compacta
Een ideale verbena, die goed bestand is tegen al te slechte weersomstandigheden. Ideal Florist is rijkbloeiend in een scala van heldere kleuren en is geschikt voor perken, patio, containers en bloembakken. Zaaien tweede helft maart tot begin april in kweekbak en vanaf mei in de volle grond. Het zaad kiemt alleen wanneer grond constant vochtig wordt gehouden. Bloeit vroeg en langdurig.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Verbena Ideal Florist mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Verbena Ideal Florist mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Verbena Ideal Florist mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Verbena Ideal Florist mix voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Verbena zaden
Specificaties
sku SL6305
Levertijd 1D
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Kleur Paars   Rood   Roze   Wit  
Plantmaand mei   juni  
Produkt zaden  
Aantal per verpakking 140
Latijnse naam Verbena hybrida compacta