Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Heliotroop

Vanillebloem Marine (Heliotroop)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 120
Latijnse naam Heliotropium arborescens

Vanillebloem Marine (Heliotroop) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vanillebloem Marine (Heliotroop) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vanillebloem Marine (Heliotroop) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vanillebloem Marine (Heliotroop) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bekend als éénjarige zaaiplant, maar de heliotroop moet wel veel warmte, voedsel en zon hebben om goed te kunnen groeien. Ze verwelkomt je bij windstil weer met een zoete, vanilleachtige geur. Geschikt voor terras en balkon. Zorgt met zijn donkergroen blad voor een mooi contrast met planten die een lichtere bladkleur hebben. Bloeit lang vanaf eind mei tot en met eind september.
Toon alle Heliotroop
Specificaties
sku SL5570
Levertijd 1D
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Planttype Bloemen
Kleur Blauw  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 120
Latijnse naam Heliotropium arborescens