Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokroos zaden

Stokroos Summer Carnival Mix, 1-jarig

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Alcea rosea
De zo bekende stokroos als eenjarige. Een scala van vrolijke, grote, half dubbele rozen. Bijzonder fraai als achtergrondbeplanting tegen een schutting of een oude muur. Kan niet gemist worden in een English Country Garden". Zaaien onder glas, verspenen en later uitplanten. Ook zaaien direct op plaats van bestemming gaat goed, maar dan iets later in het seizoen."
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Stokroos Summer Carnival Mix, 1-jarig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokroos Summer Carnival Mix, 1-jarig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokroos Summer Carnival Mix, 1-jarig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokroos Summer Carnival Mix, 1-jarig voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Stokroos zaden
Specificaties
sku SL5025
Levertijd 1D
Kleur Gemengd  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Bloemen
Plantmaand onder Glas Maart April
Plantmaand mei   juni  
Standplaats volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Alcea rosea