Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokroos zaden

Stokroos Majorette Champagne - Hortitops

€2,29 (Incl BTW €0,19)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 80
Latijnse naam Alcea (Althaea) rosea

Stokroos Majorette Champagne - Hortitops is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokroos Majorette Champagne - Hortitops kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokroos Majorette Champagne - Hortitops kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokroos Majorette Champagne - Hortitops voor slechts € 2,29 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Half maart-april onder glas zaaien of half april-mei buiten op een zaaibed. Na 5/6 weken uitplanten. Geschikt als snijbloem en als borderplant. De bloemen zijn eetbaar.
Toon alle Stokroos zaden
Specificaties
sku XX-0-140233
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats volle zon  
Planthoogte 60 cm en groter  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 80
Latijnse naam Alcea (Althaea) rosea