Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokroos zaden

Stokroos Jet Black, enkelbloemig

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 55
Latijnse naam Alcea rosea var. Nigra
Een heel aparte, zo goed als zwarte stokroos. Jet Black heeft lange bloemstengels met talrijke satijnachtige bruinzwarte enkele bloemen. Een tweejarige plant, die bloeit in het volgende jaar. Stokrozen hebben iets" luchtigs en nonchalants, ze worden lang, maar blijven sierlijk. Zaaien in de volle grond op zaaibed, uitdunnen en later uitplanten."
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Stokroos Jet Black, enkelbloemig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokroos Jet Black, enkelbloemig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokroos Jet Black, enkelbloemig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokroos Jet Black, enkelbloemig voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Stokroos zaden
Specificaties
sku SL5040
Levertijd 1D
Planttype Bloemen
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand mei   juni  
Standplaats volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 55
Latijnse naam Alcea rosea var. Nigra