Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siernetel

Siernetel Rainbow mix, Market Growers quality (Coleus)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 350
Latijnse naam Coleus blumei

Siernetel Rainbow mix, Market Growers quality (Coleus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Siernetel Rainbow mix, Market Growers quality (Coleus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Siernetel Rainbow mix, Market Growers quality (Coleus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Siernetel Rainbow mix, Market Growers quality (Coleus) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Het blad is bont met rood/roze, groen, geel en vele tussentinten. Het blad heeft gezaagde randen. Zaaien in huis op warmte. Het zaad niet bedekken, licht aandrukken en vochtig houden. Na opkomst verspenen en oppotten. Bij te snelle groei, toppen eruit knippen om betere vertakking te bevorderen. Regelmatig water geven. Graag een lichte plaats, niet in de volle zon.
Toon alle Siernetel
Specificaties
sku SL5345
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas April Mei Juni Juli
Kleur Geel   Rood  
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemen
Standplaats half schaduw  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 350
Latijnse naam Coleus blumei