Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siererwt

Siererwt Royal Family Mix Lathyrus Odoratus

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus

Siererwt Royal Family Mix Lathyrus Odoratus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Siererwt Royal Family Mix Lathyrus Odoratus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Siererwt Royal Family Mix Lathyrus Odoratus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Siererwt Royal Family Mix Lathyrus Odoratus voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Siererwt Royal Family Mix Lathyrus Odoratus. Lathyrus Royal Family is een verbetering van de Cuthbertson soorten met langere stengels, betere kleuren en eerder bloeiend. Deze bloemen zijn ook beter bestand tegen hitte. De heerlijk geurende Lathyrus of reukerwt is al in de 17e eeuw op Sicilië ontdekt. Een zeer dankbare klimmer die lang bloeit en fantastisch geurt. Ook prima geschikt voor het snijden van boeketten. Vraagt een goed bewerkte en bemeste grond. Laat de zaden voor het zaaien 6 uur weken. Sluis Garden zaden.
Toon alle Siererwt
Specificaties
sku SL8560
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand april   mei   juni  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas April Mei Juni
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Bloemen Bloemzaden
Kleur Gemengd  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus