Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siererwt

Reukerwt Ripple Formula mix (Lathyrus)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus multiflorus
Heerlijke geur. Een geweldige mix voor zowel de tuin of/en als snijbloem. De Ripples zijn grootbloemig en opvallend, gestreept in verschillende tinten, ongebruikelijke kleuren. De bloemblaadjes zijn ietsje gekruld. Zaaien in de vollegrond op regels langs gaas of hekwerk. Vraagt een goed bewerkte en bemeste grond. De zaden voor het zaaien 6 uur laten weken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Reukerwt Ripple Formula mix (Lathyrus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Reukerwt Ripple Formula mix (Lathyrus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Reukerwt Ripple Formula mix (Lathyrus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Reukerwt Ripple Formula mix (Lathyrus) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Siererwt
Specificaties
sku SL5675
Levertijd 1D
Standplaats volle zon  
Plantmaand april   mei   juni  
Produkt zaden   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Kleur Gemengd  
Planttype Bloemen
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus multiflorus