Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siererwt

Reukerwt Painted lady 1937 (Lathyrus)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus grandiflorus

Reukerwt Painted lady 1937 (Lathyrus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Reukerwt Painted lady 1937 (Lathyrus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Reukerwt Painted lady 1937 (Lathyrus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Reukerwt Painted lady 1937 (Lathyrus) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Painted Lady is een zeer sterk geurende, tweekleurige siererwt (rose en wit). Werd voor het eerst vertoond in 1737 en was uitermate populair in de Amerikaanse tuinen in de 19e eeuw. Kleinere bloemen met een intense rijke geur. De moderne soorten hebben duidelijk ingeboet in geur om grotere bloemen te verkrijgen. Vraagt een goed bewerkte en bemeste grond. De zaden voor het zaaien 6 uur laten weken.
Toon alle Siererwt
Specificaties
sku SL5680
Levertijd 1D
Produkt zaden Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemen
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand april   mei   juni  
Planthoogte
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus grandiflorus