Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siererwt

Reukerwt overblijvende mix (Lathyrus)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 55
Latijnse naam Lathyrus latifolius

Reukerwt overblijvende mix (Lathyrus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Reukerwt overblijvende mix (Lathyrus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Reukerwt overblijvende mix (Lathyrus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Reukerwt overblijvende mix (Lathyrus) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een vaste klimplant die zich hecht aan gaas. De blaadjes zijn meer breed dan lang. De plant kan elk jaar zo'n 2 à 3 meter klimmen. In het najaar sterft hij af om in het voorjaar weer te verschijnen. De kleuren in het mengsel zijn rozerood, roze en wit. Geschikt als snijbloem. Zaaien begin tot hoog zomer op zaaibed of direct ter plaatse. De zaden voor het zaaien 3 uur laten weken. Bloeit in het 2e jaar.
Toon alle Siererwt
Specificaties
sku SL5645
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand april   mei   juni  
Planttype Bloemen
Planthoogte 60 cm en groter  
Produkt zaden Geurend   Snijbloemen   Klimplant Zomerbloeiers
Standplaats volle zon  
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 55
Latijnse naam Lathyrus latifolius