Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siererwt

Reukerwt Dorothy Eckford 1903 (Lathyrus)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus grandiflorus
Eén der beste Lathyrusrassen ooit. Was begin 20e eeuw immens populair. Heerlijk geurende, zuiver witte bloemen. Bloei van vroeg zomer tot de vroege herfst. Werd verkozen tot de beste witte variëteit in 1907 en was vernoemd naar de kleindochter van de kweker Henry Eckford. Vraagt een goed bewerkte en bemeste grond. De zaden voor het zaaien 6 uur laten weken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Reukerwt Dorothy Eckford 1903 (Lathyrus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Reukerwt Dorothy Eckford 1903 (Lathyrus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Reukerwt Dorothy Eckford 1903 (Lathyrus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Reukerwt Dorothy Eckford 1903 (Lathyrus) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Siererwt
Specificaties
sku SL5690
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt zaden   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Standplaats volle zon  
Planthoogte
Plantmaand april   mei   juni  
Kleur Wit  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus grandiflorus