Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siererwt

Reukerwt Cupani's original 1699 (Lathyrus)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus grandiflorus
Heerlijke geur! Voor het eerst geïntroduceerd vanuit Sicilië in 1699. Het is een compact, stevig soort met prachtige tweekleurige bloemen in purper en donkerbruin. Dit is de originele species, waar alle andere siererwt-variëteiten vanaf stammen. Vraagt een goed bewerkte en bemeste grond. De zaden voor het zaaien 6 uur laten weken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Reukerwt Cupani's original 1699 (Lathyrus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Reukerwt Cupani's original 1699 (Lathyrus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Reukerwt Cupani's original 1699 (Lathyrus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Reukerwt Cupani's original 1699 (Lathyrus) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Siererwt
Specificaties
sku SL5685
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand april   mei   juni  
Produkt zaden   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planthoogte
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Kleur Paars  
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus grandiflorus