Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siererwt

Grootbloemige Reukerwt/Lathyrus EKO

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus grandiflorus

Grootbloemige Reukerwt/Lathyrus EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Grootbloemige Reukerwt/Lathyrus EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Grootbloemige Reukerwt/Lathyrus EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Grootbloemige Reukerwt/Lathyrus EKO voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. De heerlijk geurende Lathyrus of reukerwt is al in de 17e eeuw op Sicilië ontdekt. Een zeer dankbare klimmer, die lang bloeit en fantastisch geurt. Ook prima geschikt voor het snijden van boeketten. Vraagt een goed bewerkte en bemeste grond. De zaden voor het zaaien 6 uur laten weken.
Toon alle Siererwt
Specificaties
sku SL5666
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Biologische-Ecologische zaden Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats volle zon  
Plantmaand april   mei   juni  
Kleur Rood   Roze   Wit  
Planthoogte 60 cm en groter  
Planttype Bloemzaden
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus grandiflorus