Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Salvia zaden

Salvia Sint Jansvuur

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Salvia splendens
Een oude en nog steeds zeer gewaardeerde bekende van de plantenliefhebbers. Zeer betrouwbaar, vanaf de opkomst stevige planten, is goed bestand tegen diverse weersomstandigheden, gevulde trossen met scharlakenrode bloemen. Zaaien onder glas op warmte. Dun uitzaaien. Na opkomst uitplanten op de aangegeven afstanden. Geschikt voor perken, borders, groepen, bloembakken en potten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Salvia Sint Jansvuur is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Salvia Sint Jansvuur kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Salvia Sint Jansvuur kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Salvia Sint Jansvuur voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Salvia zaden
Specificaties
sku SL6070
Levertijd 1D
Planttype Bloemen
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Standplaats half schaduw  
Produkt zaden   Zomerbloeiers  
Kleur Rood  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Salvia splendens