Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Salvia zaden

Salvia farinacea Blue Plus

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Salvia farinacea

Salvia farinacea Blue Plus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Salvia farinacea Blue Plus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Salvia farinacea Blue Plus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Salvia farinacea Blue Plus voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Blue Plus heeft prachtige, kobaltblauwe aren op grijs blad en stengel. De compacte en zeer uniforme combinatie van het grijze blad met de blauwe aren is schitterend om te zien. De meelsalie houdt van warme grond, dus zaaien op warmte, verspenen op en de gehele opkweek in goed licht houden. Na 15 mei uitplanten op een zonnige plek. Geschikt voor perken, borders, groepen en ook leuk als snijbloem.
Toon alle Salvia zaden
Specificaties
sku SL6055
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Produkt zaden Zomerbloeiers
Planttype Bloemen
Kleur Blauw  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Salvia farinacea