Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Primula zaden

Primula Colossea Mixed (Sleutelbloem)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Primula veris elatior

Primula Colossea Mixed (Sleutelbloem) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Primula Colossea Mixed (Sleutelbloem) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Primula Colossea Mixed (Sleutelbloem) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Primula Colossea Mixed (Sleutelbloem) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Mooie voorjaarsbloeiende vaste plant met kleurrijke, semi-groenblijvende, pollen vormende planten. Uitstekend voor de vroege lenteborder. De bloemen verschijnen vanaf het einde van de winter tot in het voorjaar in trossen. Zaaien onder glas in zaaibakje of in de volle grond op zaaibed. Dun uitzaaien, verspenen en uitplanten. Geschikt voor de rotstuin, borders en potten.
Toon alle Primula zaden
Specificaties
sku SL6025
Levertijd 1D
Bloeimaand februari   maart   april   mei  
Produkt zaden (Ook)-Voor in huis Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Kleur Gemengd  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Primula veris elatior