Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Portulaca

Portulaca dubbelbloemig gemengd

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 2200
Latijnse naam Portulaca grandiflora

Portulaca dubbelbloemig gemengd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Portulaca dubbelbloemig gemengd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Portulaca dubbelbloemig gemengd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Portulaca dubbelbloemig gemengd voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Rijkbloeiende planten met vele dubbelbloemige kleuren, die in het Nederlandse klimaat niet winterhard zijn. Kiemt gemakkelijk (al vroeg in het voorjaar zaaien op de vensterbank). De jonge plantjes zijn redelijk kwetsbaar en lastig te verplanten. Zaai ze dus niet te dicht! Laag kruipend gewas, dus goede bodembedekker en zeer droogtebestendig. Uitplanten dus op een zonnig en warm plekje. Voor de rotstuin, potten en perken.
Toon alle Portulaca
Specificaties
sku SL6030
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Plantmaand mei   juni   juli  
Standplaats volle zon  
Produkt zaden Klimplant Bodembedekkers   Zomerbloeiers
Kleur Gemengd  
Planttype Bloemen
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 2200
Latijnse naam Portulaca grandiflora