Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Petunia zaden

Petunia Multiflora Rose of Heaven

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 750
Latijnse naam Petunia Nana Compacta
Petunia Multiflora Rose of Heaven. Deze petunia heeft een prachtige roze kleur, is gemakkelijk op te kweken en over het algemeen vrij van problemen. Het zaad is wel heel fijn, dus zaai het dun: Zaaien onder glas in een zaaibakje bij kamertemperatuur. Na opkomst verspenen in potten, afharden en uitpoten op de plaats van bestemming als de plantjes groot genoeg zijn. Pas op voor nachtvorst. Geschikt voor borders, perken, potten en bloembakken. Sluis Garden zaden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Petunia Multiflora Rose of Heaven is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Petunia Multiflora Rose of Heaven kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Petunia Multiflora Rose of Heaven kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Petunia Multiflora Rose of Heaven voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Petunia zaden
Specificaties
sku SL8570
Levertijd 1D
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Plantmaand april   mei   juni  
Planttype Bloemzaden Andere
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 750
Latijnse naam Petunia Nana Compacta