Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Petunia zaden

Petunia, kort hangende mix

€1,99 (Incl BTW €0,16)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1500
Latijnse naam Petunia x hybrida pendula

Petunia, kort hangende mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Petunia, kort hangende mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Petunia, kort hangende mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Petunia, kort hangende mix voor slechts € 1,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze enkele 'hangpetunia' bloeit met witte, rode, roze en lila tinten gedurende de gehele zomer. Groeit zijwaarts en hierdoor licht hangend. Niet te vergelijken met de Wave soorten. Bloeit volop vanaf de vroege zomer tot vorst. Zaaien onder glas in zaaibakje bij kamertemperatuur. Na opkomst verspenen in potten, afharden en als de plantjes voldoende groot zijn op plaats van bestemming uitpoten. Geschikt voor borders, perken, potten en bloembakken.
Toon alle Petunia zaden
Specificaties
sku SL5985
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand februari   maart   april  
Kleur Gemengd  
Standplaats volle zon  
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 1500
Latijnse naam Petunia x hybrida pendula