Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Overige bloemenzaden

Venidium Prince of Orange (Afrikaanse Goudsbloem)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 375
Latijnse naam Venidium fastuosum
Afrikaanse goudsbloem met opvallende, levendige oranje bloemen met donker hart en diep ingesneden zilverachtig groen blad. Een excellente bordervuller, tevens geschikt voor teelt op grote potten. Krijgt 35 cm lange stelen en 7 cm Ø bloemen. Hierdoor zowel in de vaas als in de tuin een exotische verschijning. Geschikt voor perken, groepen en als kuipplant.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Venidium Prince of Orange (Afrikaanse Goudsbloem) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Venidium Prince of Orange (Afrikaanse Goudsbloem) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Venidium Prince of Orange (Afrikaanse Goudsbloem) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Venidium Prince of Orange (Afrikaanse Goudsbloem) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Overige bloemenzaden
Specificaties
sku SL6300
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Oranje  
Planttype Bloemen
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 375
Latijnse naam Venidium fastuosum