Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Overige bloemenzaden

Spiegeleitje, Geelwitte Moerasbloem

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 130
Latijnse naam Limnanthes douglasii
Deze prachtige, sierlijke plant heeft een lichtgroen varenachtig blad en ontelbare, in het midden gele en naar de rand toe witte bloemen. Winterharde eenjarige die reeds vroeg in het voorjaar ter plaatse in volle grond gezaaid kan worden. Ook direct in potten zaaien lukt best. Heeft wel graag goed bewerkte enigszins vochtige grond. Een uitstekende bijenplant. Zeer lang en rijkbloeiend.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Spiegeleitje, Geelwitte Moerasbloem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spiegeleitje, Geelwitte Moerasbloem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spiegeleitje, Geelwitte Moerasbloem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spiegeleitje, Geelwitte Moerasbloem voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Overige bloemenzaden
Specificaties
sku SL5745
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planttype Bloemen
Produkt zaden   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Kleur Geel   Wit  
Standplaats half schaduw  
Aantal per verpakking 130
Latijnse naam Limnanthes douglasii