Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Overige bloemenzaden

Kooltjevuur Bloedrood

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Adonis aestivali

Kooltjevuur Bloedrood is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kooltjevuur Bloedrood kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kooltjevuur Bloedrood kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kooltjevuur Bloedrood voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een Gouwen Ouwe" in de wereld van de eenjarige planten. Een favoriet in grootmoeders bloementuin, een eenvoudige en zekere zaaibloem met een overvloed aan bloedrode, ranonkelachtige bloemen met zwarte vlekjes. Zeker in wat kleine groepjes bijzonder fraai en niet in het minst vanwege het frisse, fijne, bijna varenachtige blad. Zaaien direct in de volle grond."
Toon alle Overige bloemenzaden
Specificaties
sku SL5005
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand april   mei  
Kleur Rood  
Produkt zaden Zomerbloeiers
Standplaats volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Adonis aestivali