Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Overige bloemenzaden

Kantbloem Emeralds mix (Didiscus)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 80
Latijnse naam Trachymene caeruleus (Didiscus)

Kantbloem Emeralds mix (Didiscus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kantbloem Emeralds mix (Didiscus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kantbloem Emeralds mix (Didiscus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kantbloem Emeralds mix (Didiscus) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Mooie schermvormige weefplant in aparte kleuren. Bloemscherm van 6 cm en uitermate geschikt voor een lang vaasleven. Ook uitgebloeid nog een fraaie en bijzondere plant. Voor borders, perken, potten, groepen en als snijbloem. Zaaien onder glas, dan wel zaaien in de vollegrond direkt ter plaatse, dan wel op plantbed.
Toon alle Overige bloemenzaden
Specificaties
sku SL5435
Levertijd 1D
Kleur Blauw   Paars   Roze   Wit  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Bloemen
Plantmaand onder Glas Maart April
Bloeimaand juli   augustus   september  
Standplaats volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 80
Latijnse naam Trachymene caeruleus (Didiscus)