Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Overige bloemenzaden

Engels gras Olympe - Strandkruid

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 80
Latijnse naam Armeria maritima splendens

Engels gras Olympe - Strandkruid is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Engels gras Olympe - Strandkruid kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Engels gras Olympe - Strandkruid kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Engels gras Olympe - Strandkruid voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Engels gras Olympe - Strandkruid. De plant vormt een kussentje van smal, donkergroen blad. In voorjaar en zomer verschijnen de dichte hoofdjes van fraaie kleine, roze bloemen. Door de uitgebloeide delen te verwijderen bevordert u een rijkere en langere bloei. Geschikt voor perk, randen, groepen etc. Zaaien direct in de volle grond of op zaaibed en later uitplanten. Zorg voor redelijk grote planten bij 't begin van het winterseizoen.
Toon alle Overige bloemenzaden
Specificaties
sku SL5130
Levertijd 1D
Kleur Roze  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt zaden Zomerbloeiers
Plantmaand mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas Maart April
Planttype Bloemen
Standplaats half schaduw  
Aantal per verpakking 80
Latijnse naam Armeria maritima splendens