Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Overige bloemenzaden

Dagschone, Driekleurige Winde Royal Ensign mix

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Convolvulus tricolor
Eenjarige perkplant uit het mediterrane gebied en bloeit met een overdaad aan blauwe, witte en roze bloemen met een gele keel. De goed vertakkende planten bloeien van eind voorjaar tot aan juli. De bloemen sluiten zich in de avond. Ideaal voor perken, borders, randen en groepen. Prima container plant. Goed bestand tegen regen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dagschone, Driekleurige Winde Royal Ensign mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dagschone, Driekleurige Winde Royal Ensign mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dagschone, Driekleurige Winde Royal Ensign mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dagschone, Driekleurige Winde Royal Ensign mix voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Overige bloemenzaden
Specificaties
sku SL5350
Levertijd 1D
Planttype Bloemen
Kleur Blauw   Roze   Wit  
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Plantmaand onder Glas Maart April
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Convolvulus tricolor