Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Overige bloemenzaden

Blauw Guichelheil Blue Noon

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 195
Latijnse naam Anagallis monelli ssp linifolia

Blauw Guichelheil Blue Noon is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Blauw Guichelheil Blue Noon kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Blauw Guichelheil Blue Noon kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Blauw Guichelheil Blue Noon voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Prachtige pot- en perkplant. De mooiste gentiaanblauwe Anagallis die er bestaat. Een briljante selectie met frisgroen blad dat kruiswijs aan de stengels staat. De bloemen openen zich om ca. 8.00 uur in de morgen en gaan 's middags tussen 15.00 en 16.00 uur weer dicht. Heel mooi in potten, hanging baskets of als perkplant in uw tuin.
Toon alle Overige bloemenzaden
Specificaties
sku SL5085
Levertijd 1D
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas Maart April
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Bloemen
Plantmaand mei   juni  
Kleur Blauw  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 195
Latijnse naam Anagallis monelli ssp linifolia