Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Overige bloemenzaden

Bereoor Zilver en Wit - Arctotis Grandis

€1,99 (Incl BTW €0,16)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 45
Latijnse naam Arctotis grandis

Bereoor Zilver en Wit - Arctotis Grandis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bereoor Zilver en Wit - Arctotis Grandis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bereoor Zilver en Wit - Arctotis Grandis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bereoor Zilver en Wit - Arctotis Grandis voor slechts € 1,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bereoor Zilver en Wit - Arctotis Grandis. De Gerbera-achtige bloemen zijn prachtig zilverwit van kleur. Deze variëteit is iets hoger dan het  broertje Harlequin mix en daardoor ook iets geschikter als snijbloem. De stengels en bladeren lijken zilvergrijs, omdat ze bedekt zijn met donshaartjes. Zaai deze bloemen onder glas: Zaad licht bedekken, aandrukken en licht vochtig houden. Later uitplanten in potten of in uw tuin. Sluis Garden zaden.
Toon alle Overige bloemenzaden
Specificaties
sku SL8505
Levertijd 1D
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt zaden Snijbloemen  
Kleur Gemengd   Wit  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand april   mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 45
Latijnse naam Arctotis grandis