Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tropaeolum

Oost-Indische Kers Jewel Mix, lage dubbelbloemig

€1,99 (Incl BTW €0,16)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 32
Latijnse naam Tropaeolum majus nanum

Oost-Indische Kers Jewel Mix, lage dubbelbloemig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Oost-Indische Kers Jewel Mix, lage dubbelbloemig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Oost-Indische Kers Jewel Mix, lage dubbelbloemig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Oost-Indische Kers Jewel Mix, lage dubbelbloemig voor slechts € 1,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een prachtig veelkleurig dubbelbloemig mengsel, dat het uitstekend doet als hangplant in wat grotere containers of kuipen. Ook goed toepasbaar als afronding van een perk of aan de waterkant etc. De pittig peperig smakende blaadjes en vooral de bloemen worden door salades gemengd. Zaai direct op plaats van bestemming voor gebruik als bodembedekker. Niet of zeer weinig bemesten. De vers geoogste zaden worden weleens ingemaakt als kappertjes.
Toon alle Tropaeolum
Specificaties
sku SL6270
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Gemengd  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt zaden Klimplant Zomerbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 32
Latijnse naam Tropaeolum majus nanum