Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tropaeolum

Oost-Indisch Kers / Tropaeolum Jewel of Africa - Climbing Flowers

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Tropaeolum majus
Deze Tropaeolum, ook wel 'Oost-Indische kers' genoemd, is een exotische klimplant die in de zomer en het najaar prachtig bloeit in verschillende tinten oranje, crème en geel. De bladeren en bloemen zijn eetbaar. Vanaf maart tot juni in de volle grond. Zorg voor een zonnige standplaats. Bloeit van juni tot en met oktober. Buzzy Climbing Flowers.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Oost-Indisch Kers / Tropaeolum Jewel of Africa - Climbing Flowers is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Oost-Indisch Kers / Tropaeolum Jewel of Africa - Climbing Flowers kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Oost-Indisch Kers / Tropaeolum Jewel of Africa - Climbing Flowers kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Oost-Indisch Kers / Tropaeolum Jewel of Africa - Climbing Flowers voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tropaeolum
Specificaties
sku XX-080936
Levertijd 1D
Kleur Gemengd   Oranje   Rood   Roze  
Planttype Bloemen
Produkt zaden   Snijbloemen   Klimplant   Zomerbloeiers  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Tropaeolum majus