Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bosliefje

Bosliefje Prince Gustav's Eyes

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 350
Latijnse naam Nemophila menziesii
Een bodembedekker met vanaf juli mooie helder blauwe bloemen. Een schattig plantje voor aan de rand van de border, als bodembedekker en in potten. Kweekt gemakkelijk op, het liefst in halfschaduw. Zorg dat de plant niet uitdroogt, want dan heb je er maar kort plezier van. Het is ook mogelijk ze in het najaar te zaaien zodat zij al in april hun eerste bloemen tonen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Bosliefje Prince Gustav's Eyes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bosliefje Prince Gustav's Eyes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bosliefje Prince Gustav's Eyes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bosliefje Prince Gustav's Eyes voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bosliefje
Specificaties
sku SL5865
Levertijd 1D
Planthoogte 0 - 10 cm  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Standplaats half schaduw  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Produkt zaden   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Kleur Blauw  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 350
Latijnse naam Nemophila menziesii